top of page

Geschiedenis

De verkoop rechtstreeks aan de consumenten gaat ver terug in de familie Scheffers. Cees en Tina Scheffers, de ouders van Martien, verkochten net zoals hun ouders al hun hele leven aardappelen, eieren, fruit en melk aan consumenten die langskwamen. Als kleine jongens moesten Martien en zijn broers wanneer ze vrij waren van school, met vader Cees mee om met paard en wagen de aardappelvoorraad van de winter bij consumenten af te leveren. Het hele gezin Scheffers werkte mee in de verkoop. 

Martien zelf hield er vanaf zijn middelbare schoolperiode ook al een huisverkoop van groenteplanten en aardappelen op na, vanuit het huis aan de Heusdensebaan 103, waar het gezin Scheffers ging wonen na de verkoop van de boerderij in 1972. Haast vanuit deze vanzelfsprekendheid begon ook de verkoop van de eerste oogst asperges in 1981 meteen vanuit de garage van deze woning. Vanaf 1987 verhuisde de verkoop van aardbeien en asperges naar het huidige adres Oliviersweg 9, waar inmiddels een loods gebouwd was. 

Sindsdien is de winkel regelmatig geprofessionaliseerd en uitgebreid in oppervlakte, opnieuw ingericht en tenslotte ook in assortiment uitgebreid. Wat begon als een stevige maar simpele verkooptafel met hangweegschaal in de grote schuur, is nu een volwaardige winkel met moderne apparatuur. 

Gerrie is degene die de winkel onder haar hoede heeft genomen. Samen met een enthousiast en beleefd team doen zij er alles aan om uw wensen te realiseren. Het personeel draagt fleurige aardbeienschorten, waaraan u ze kunt herkennen. De winkeldames heten u met een glimlach welkom en helpen u waar kan, zodat u tevreden de winkel verlaat. 

Loop gerust even binnen en maak een praatje in 't Lekkerste straatje! 

Producten

In onze seizoenswinkel kunt u natuurlijk terecht voor onze overheerlijke aardbeien en andere fruitsoorten.

Naast de basisproducten, kunt u ook terecht voor:

- Streekproducten

- Servies

- Servetten en handdoeken

- Keukengerei 

- Cadeau-artikelen

Uw eigen cadeau samenstellen en laten verpakken is bij ons mogelijk

Samenwerking

Een deel van onze streekproducten worden gemaakt in samenwerking met andere bedrijven. Zij maken heerlijke producten van onze aardbeien en/of asperges. Daarnaast hebben we ook bedrijven die eigen producten aan ons verkopen, die goed bij ons assortiment aansluiten. De bedrijven met wie wij samenwerken zijn:

- Keurslagerij J.K. van  Hoof, Udenhout

- 't Ijsboerinneke, Moergestel

- Wijndivas B.V., 's Hertogenbosch

- van Woerkom's confiture, Nieuwegein

bottom of page